All for Joomla All for Webmasters
FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Lid worden?

Word lid van FBS voor slechts 750,- per jaar

FBS is hét platform voor digitale data uitwisselingen in de bouw. Ze wijst je de weg in het landschap van BIM, bestekteksten, artikeldata, kwaliteit-normeringen en milieukeurmerken. Ze deelt haar kennis en behartigt de belangen van fabrikanten waar nodig. Ze volgt en stimuleert ontwikkelingen in haar werkveld en bouwt communicatiebruggen tussen de marktpartijen. Kijk hier welke fabrikanten er al lid zijn. Vul  het formulier hieronder in en wordt ook lid!

Lidmaatschapsformulier FBS voor 750,- per jaar
Lidmaatschapsformulier FBS + Duurzaamgebouwd voor voor 945,- per jaar

Drie redenen om lid te worden:

REDEN 1: ONTWIKKELING BIM BASIS ILS

Op dit moment wordt er een samenwerkingsprotocol ontwikkeld in de bouw op initiatief van een aantal grote aannemers en de voorschrijvende markt. FBS behartigt hierin de belangen van de fabrikant. Want hoe wordt uw data straks in alle BIM processen gebruikt?

REDEN 2: BESTEK- EN ARTIKELDATA
FBS neemt actief deel in de overlegorganen met de belanghebbende partijen rondom bestekteksten en artikeldata. Zo is FBS bijvoorbeeld onderdeel van de klankbord groep van STABU. FBS is van mening dat op een zorgvuldige wijze moet worden omgegaan met de omvangrijke investeringen die de industrie gedaan heeft in het verleden.
REDEN 3: COMBINATIE KORTING DUURZAAM GEBOUWD
Naast het lidmaatschap van FBS voor 750,- euro per jaar, krijg je voor 195,- euro het lidmaatschap van Duurzaam Gebouwd erbij! Dus voor 945,- euro bent u lid van twee grote platformen voor fabrikanten in de bouw. Lees hier meer over de exacte voordelen van dit voordeelpakket.