FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Bestuur

Dennis Duffels

Voorzitter

Dennis Duffels is sinds 2010 Hoofd Verkoop en Marketing bij VBI Verkoopmaatschappij bv. Sinds maart 2013 is Dennis betrokken bij het bestuur van Vereniging FBS in de functie van voorzitter. Tevens is Dennis namens de NVTB betrokken als bestuurslid bij het algemeen bestuur van Stichting STABU en lid van de stuurgroep BAB (Bouwbreed Artikel Bestand).

Han den Hartog

Penningmeester

Han den Hartog is als marketing manager Noordwest Europa werkzaam bij Xella.
Na een studie commerciële economie en tal van vervolgopleidingen is Han al jaren werkzaam in de bouwwereld. Sinds 2002 is hij actief binnen FBS. Na actief te zijn geweest in diverse commissies vervult hij al jaren een bestuursfunctie.

Marcel Vreeken

Bestuurslid

Marcel Vreeken is manager Technische Voorlichting van VELUX Nederland B.V. Sinds november 2009 vertegenwoordigt Marcel VELUX Nederland in het bestuur van Vereniging FBS in de rol van bestuurslid.

Chris Nijholt

Bestuurslid

Chris Nijholt is Commercieel Directeur bij Wédéflex Duurzame Daksystemen, waar hij al sinds 2003 werkzaam is. Door zijn jarenlange ervaring bij Wédéflex heeft hij de bouwsector door en door leren kennen. Ook heeft hij waardevolle en duurzame relaties opgebouwd met opdrachtgevers en andere voorschrijvende partijen. Zijn kennis van en inzicht in de behoeften van de markt komen hem van pas in zijn rol als nieuwste FBS bestuurslid.

Mark Faay

Bestuurslid

Mark Faay is Algemeen Directeur bij FAAY Vianen, fabrikant van modulaire prefab wand- en plafondsystemen. Als algemeen bestuurder is hij primair verantwoordelijk voor product, productie, gebouwen en financiën. Vanuit het dagelijks werken met geprefabriceerde biobased producten, is de ambitie gegroeid voor circulair bouwen. Deze post bij FBS deelt hij met Marcel Vreeken, gezien de omvang van dit thema.