FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Bestuur

Dennis Duffels

Voorzitter

Dennis Duffels is sinds 2010 Hoofd Verkoop en Marketing bij VBI Verkoopmaatschappij bv. Sinds maart 2013 is Dennis betrokken bij het bestuur van Vereniging FBS in de functie van voorzitter. Tevens is Dennis namens de NVTB betrokken als bestuurslid bij het algemeen bestuur van Stichting STABU en lid van de stuurgroep BAB (Bouwbreed Artikel Bestand).

Han den Hartog

Penningmeester

Han den Hartog is als marketing manager Noordwest Europa werkzaam bij Xella.
Na een studie commerciële economie en tal van vervolgopleidingen is Han al jaren werkzaam in de bouwwereld. Sinds 2002 is hij actief binnen FBS. Na actief te zijn geweest in diverse commissies vervult hij al jaren een bestuursfunctie.

Marcel Vreeken

Bestuurslid

Marcel Vreeken is manager Technische Voorlichting van VELUX Nederland B.V. Sinds november 2009 vertegenwoordigt Marcel VELUX Nederland in het bestuur van Vereniging FBS in de rol van bestuurslid.

Roland Sleutjes

Bestuurslid

Roland Sleutjes is sinds 1998 aan Wédéflex verbonden als Algemeen Directeur. Als een van de oprichters van Vereniging FBS in 2000 is hij jarenlang in het bestuur (voorzitter/penningmeester) actief geweest. Na een bestuurlijk sabbatical van enkele jaren is hij medio 2013 teruggekeerd op het nest om samen met z’n medebestuurders het “nieuwe” elan van de vereniging FBS vorm te geven.

Mark Faay

Bestuurslid

Mark Faay is Algemeen Directeur bij FAAY Vianen, fabrikant van modulaire prefab wand- en plafondsystemen. Als algemeen bestuurder is hij primair verantwoordelijk voor product, productie, gebouwen en financiën. Vanuit het dagelijks werken met geprefabriceerde biobased producten, is de ambitie gegroeid voor circulair bouwen. Deze post bij FBS deelt hij met Marcel Vreeken, gezien de omvang van dit thema.