FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Leden

Het lidmaatschap is bedoeld voor fabrikanten en toeleveranciers aan de bouw. Meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap vind u op de pagina Ledenvoordeel.

Fakro

Fakro

FAKRO is wereldwijd een actieve en een toonaangevende producent van dakramen, platdakramen, lichtkoepels, zonweringen en zoldertrappen met een marktaandeel van ongeveer 15%. Het familiebedrijf telt meer dan 3300 medewerkers, negen dochterondernemingen, twaalf productiefabrieken en vijftien distributiebedrijven over de hele wereld. Meer dan 100 ingenieurs werken dagelijks aan innovatieve daglichtoplossingen in het moderne onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. FAKRO is in 1991 opgericht en sinds 1994 in Nederland actief.

Als FAKRO streven we ernaar de aantrekkelijkste leverancier te zijn en te blijven voor betaalbare bouw gerelateerde oplossingen die aansluiten bij de wensen van onze klanten. We willen maatschappelijk verantwoord onze bijdrage leveren in duurzaamheid, veiligheid en gezondheid, zowel bij de selectie, toepassing als het gebruik van onze producten. De drang naar innovatie maakt ons nieuwsgierig en daarom zijn wij altijd op zoek naar onderscheidende producten en oplossingen. Een greep uit ons assortiment:

 

  • Dakramen Tuimeldakramen, uitzet-tuimeldakramen, tuimeldakraam met verhoogde tuimelas, tuimeldakramen met politiekeurmerk, superenergiebesparende tuimeldakramen, balkondakramen, elektrische dakramen en kunststof tuimeldakramen.

 

  • Platdakproducten Lichtkoepels, lichtkoepels met vlak glas, platdakramen, walkable platdakramen, daktoetredingsramen, rook- en warmteafvoer platdakramen, lichtstraten en ook lichttunnels.

 

  • Binnen- en buitenzonweringen Jaloezieën, standaard rolgordijnen, rolgordijnen met zijgeleiding, verduisteringsrolgordijnen, geplisseerde gordijnen, insectenhorren, buitenzonweringen, rolluiken en (elektrische) bedieningssystemen.

 

  • Zoldertrappen Uitklapbare zoldertrappen, brandwerende zoldertrappen, schaartrappen, schuiftrappen en steektrappen.


Luc Bonnet

luc@fakronederland.nl

Bekijk LinkedIn