FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Leden

Het lidmaatschap is bedoeld voor fabrikanten en toeleveranciers aan de bouw. Meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap vind u op de pagina Ledenvoordeel.

Faay Vianen B.V.

Faay Vianen B.V.

Faay is een Nederlands familiebedrijf met ruim 45 jaar ervaring op het gebied van scheidingswanden en plafondsystemen. Van voorzetwand tot woninscheidendende wand. Een breed scala aan hoogwaardige producten. Voor ieder probleem biedt Faay een juiste en passende oplossing. De wanden worden gebruikt in nieuwbouw, renovatie en transformatie.

Uniek alles-in-een-concept

Het Faay-systeem is een uniek alles-in-een-concept. Faay wandpanelen hebben een kern van vlas met aan weerszijden een toplaag van gipskarton en schachten voor leidingen en elektra. Schroefvast, flexibel en duurzaam. Bouw je met FAAY dan ga je voor kwaliteit, in alle opzichten.

Duurzaam

Faay kent zijn verantwoordelijkheden als het gaat om een schoner milieu en een betere leefomgeving. Faay is FSC en PEFC gecertificeerd en daarnaast in het bezit van twee C2C certificaten. Een erkenning dat hun wanden verantwoord zijn geproduceerd en na de levensduur hoogwaardig hergebruikt kunnen worden, waarbij rekening gehouden wordt met mens en milieu.


Mark Faay

markfaay@faay.nl

Bekijk LinkedIn