FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Leden

Het lidmaatschap is bedoeld voor fabrikanten en toeleveranciers aan de bouw. Meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap vind u op de pagina Ledenvoordeel.

Contakt Consulting

Contakt Consulting

Contakt Consulting helpt u meer rendement uit uw (ICT)-investeringen te halen. We optimaliseren de organisatie, digitalisering, processen en inzet van menselijk kapitaal. Onze netwerkorganisatie, samengesteld uit eigen medewerkers, businesspartners en zelfstandige professionals, is sterk kennis-gedreven. Het zijn experts die zich meermaals hebben bewezen. Ze zijn gewend te werken in organisaties met complexe en uitdagende vraagstukken.

Digitalisering Gebouwde Omgeving
Digitalisering staat bij iedereen op de agenda. Organisaties die actief betrokken zijn bij de Gebouwde Omgeving zijn daar geen uitzondering op. Het verbeteren van data en informatie over omgeving, bouwwerken en producten is noodzakelijk om gezamenlijk maatschappelijke doelen zoals klimaatakkoord en circulariteit te behalen. Vastgoed eigenaren, opdrachtgevers, opdrachtnemers en de toeleverende ketens in bouwsector en installatiesector staan gezamenlijk voor de ketenintegratie uitdaging.

Contakt Consulting helpt uw organisatie bij uw ketensamenwerking
Contakt Consulting is uw reisleider voor uw stukje in de keten. Met kennis van zaken over grotere maatschappelijke initiatieven én kennis van zaken over uw dagelijkse uitdagingen. Dit stelt ons in staat om als neutrale partij samen uw directe ketenpartners de digitale samenwerking op een toekomstbestendig niveau te brengen.

Meer weten?
Wilt u weten hoe Contakt Consulting organisaties in de Bouw en Installatiesector helpt bij digitalisering in de gebouwde omgeving? Neem dan contact op met Ron Saraber. Mobiel +31 6 23 91 7191 of e-mail naar ron.saraber@contakt.nl.


Ron Saraber

ron.saraber@contakt.nl

Bekijk LinkedIn