FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Leden

Het lidmaatschap is bedoeld voor fabrikanten en toeleveranciers aan de bouw. Meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap vind u op de pagina Ledenvoordeel.

Carlisle

Carlisle

Carlisle® Construction Materials B.V. (CCM) in Kampen is verantwoordelijk voor de productie en verkoop van een groot scala aan EPDM rubber en Butyl afdichtingsproducten.
CCM-BV onderdeel van Carlisle Construction Materials Europe dat vervolgens weer onderdeel is van het Amerikaanse Carlisle Inc., een beursgenoteerde toeleverancier naar de o.m. de bouw wereldwijd.
Wereldwijd beschikt CCM over 26 productie vestigingen in Noord America en 7 in Europa, voor de productie van o.m. EPDM afdichtingsfolie, Butyl tapes, TPO, PVC, Isolatiematerialen, ed..

Met het merk HERTALAN® is CCM-BV de eerste EU producent van de bekende EPDM dakbedekking, meer dan 50 jaar geleden.
Verder is het merk HARDCAST® één van de wereldwijd toonaangevende producenten van Butyl en Bitumen tapes voor kier- en luchtafdichting. De merken RESITRIX®, ECOLAN®, ARBO® en STRUCTASEAL® complementairen het producten pallet.

Binnen Nederland zijn er twee productievestigingen in Kampen en Weesp, daarnaast wordt de vestiging in Roemenië vanaf Nederland aangestuurd.

CCM-BV biedt ondersteuning van ontwerper tot verwerker. Architecten en gebouweigenaren bieden wij onze kennis in het voortraject en is gestoeld op hier kiezen van de meest economische en duurzaamste oplossing.
Ondersteunend hierin bieden BIM families van als onze daksystemen en bestekondersteuning voor het opmaken van traditionele bestekken. Kennisoverdracht vind o.m. plaats via Architectenlunches, een jaarlijkse tour en
persoonlijke ondersteuning.


Frank Schrama

Benno.Nijenhuis@ccm-europe.com

Bekijk LinkedIn