FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
ZEN praktijkcongres Aardgasvrije nieuwbouw

ZEN praktijkcongres Aardgasvrije nieuwbouw

Vanaf 2020 gaan de energie-eisen voor nieuwbouw naar Bijna Energieneutraal (BENG). Ook wil de regering versnel dat nieuwbouwwoningen geen aardgasaansluiting meer hebben. Waar moet je als bouwer, ontwikkelaar of corporatie dan op letten? Wat zijn de alternatieven? Dat hoor je tijdens het ZEN-praktijkcongres op 29 maart.

De komende jaren moet er een grote omslag plaatsvinden. Veel vertrouwde praktijkoplossingen en concepten voldoen niet meer. Gelukkig hebben veel opdrachtgevers, bouwers en adviseurs in de afgelopen jaren al de nodige ervaringen opgedaan met ‘all electric’, WKO, warmtepompen en andere technieken die we nu op grote schaal moeten gaan toepassen.

Tijdens een groot aantal verschillende deelsessies hoor je van collega’s en specialisten de laatste inzichten uit de praktijk. Een aanrader voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers, gemeenten en adviseurs die serieus werk willen maken van aardgasvrije nieuwbouw.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 29 maart 2018 in Fort Voordorp in Groenekan Utrecht.

De lunch staat klaar vanaf 12.30 uur. Het inhoudelijke programma duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

Leden van Bouwend Nederland krijgen korting

Voor de leden van de vier brancheverenigingen binnen het Lente-akkoord (Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB-bouw) en voor ambtenaren bedragen de deelnamekosten € 95 excl. BTW. Voor overige deelnemers bedragen de deelnamekosten € 145 excl. BTW.

Programma

12.30 uur Ontvangst met lunch
13.00 uur Opening door dagvoorzitter Jan Fokkema, directeur NEPROM
13.05 uur Ferdi Licher, programmadirecteur Bouwen en Energie ministerie BZK
13.25 uur Liesbeth van Tongeren, Lid Tweede Kamer namens GroenLinks
13.45 uur Marc van der Linden, CEO Stedin
14.00 uur Start eerste reeks deelsessies (60 minuten)
15.00 uur pauze
15.30 uur Start tweede reeks deelsessies (60 minuten)
16.30 uur Borrel

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden. Wil je zeker zijn van een plaats, meld je dan snel aan. Er zijn 300 plaatsen beschikbaar. Snel reageren is geboden.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Claudia Bouwens, programmaleider Lente-akkoord: cb@lente-akkoord.nl. De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van het Lente-akkoord. Heb je vragen over je aanmelding? Mail dan naar info@lente-akkoord.nl

Datum/Tijd
29 maart 2018
12:30 - 17:00

Locatie
Fort Voordorp in Groenekan Utrecht.

Kaart wordt geladen...