FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Workshop STABU Bouwbreed voor fabrikanten

Voor wie
Uw bedrijf is met productspecificaties opgenomen in de online systematiek STABU Bouwbreed.

Waarom
Het besluit is genomen, de specificaties zijn inmiddels een feit. Maar hoe brengt u nu zo efficiënt mogelijk alle informatie bij de voorschrijvers? Hoe komt u beslagen ten ijs om alle vragen te pareren over uw productomschrijvingen in STABU?

Wanneer
De Workshops STABU Bouwbreed voor fabrikanten worden een keer per maand gehouden. Eventueel zal een datum in overleg met de deelnemers worden vastgesteld via ‘datumprikker.nl’. Wanneer u op onderstaand aanmeldingsformulier als datum ‘overig’ invult, nemen wij contact op voor een geschikte datum.

Waar
De workshops worden georganiseerd bij vergaderlocatie Cultura in Ede (vlakbij kantoor STABU). Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele bedrijf goede gereedschappen mee te geven omtrent STABU, denk daarbij bijvoorbeeld aan de afdeling sales. We maken daarvoor graag een offerte op maat. Contactgegevens.

Wat
We beginnen met een uitleg over STABU Bouwbreed, het doel en de visie. Daarnaast krijgt STABU regelmatig de vraag wat men méér kan doen om de klanten te informeren, hoe men zich kan onderscheiden, welke wensen de voorschrijvers hebben, etc. Met de Workshop STABU Bouwbreed voor fabrikanten geven we diverse tools. Bovendien heeft STABU een ‘best of’ samengesteld met tips en trics om in te spelen op vragen vanuit de markt.

DoP’s, ETA, CE-markering. We horen al deze termen, maar hoe zit het nu precies? Wat moet hiervoor geregeld zijn en waarom eigenlijk? Als voorbereiding op de workshop nodigen wij u graag uit om voorbeelden aan ons voor te leggen zodat deze kunnen worden besproken.

Het meenemen van een laptop – met daarop STABU Bouwbreed – verdient aanbeveling.

Het complete programma is hier te lezen.

En…
Na afloop van de workshop (binnen 30 dagen) is het mogelijk om projectadvies voor te leggen aan STABU. Dit zal dan worden voorzien van commentaar / suggesties en telefonisch doorgesproken.

Prijs
De workshop STABU Bouwbreed voor fabrikanten neemt ongeveer een halve dag in beslag en is inclusief lunch. De kosten zijn € 150 euro per persoon (exclusief BTW).

Wilt u hier aanwezig zijn? Meld u dan hier aan.

Datum/Tijd
11 juli 2017
Hele dag

Locatie
Vergaderlocatie Cultura, Ede

Kaart wordt geladen...