FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Online ALV onder het thema “De bouwsector tijdens de coronacrisis –  feiten & fabels”

Webinar – ALV

Op woensdag 11 november 2020 wordt er weer een Algemene Ledenvergadering gehouden. Deze keer geheel digitaal in de vorm van een webinar. De setting is te vergelijken met een ’talkshow’, maar dan interactief. Op het moment dat u de webinar online volgt, kunt u reageren via een chat functie.

De webinar wordt live uitgezonden van 11.00 – 12.00 uur. Het eerste gedeelte betreft de formaliteiten van een ALV en daarna zal Jan Paul Schop van USP Marketing u vanuit zijn onderzoeksresultaten bijpraten over de ontwikkelen in de bouwsector in Coronatijd en de invloed van digitalisering op de rol van fabrikanten in deze periode.

Specifieke informatie over het programma ontvangt u in de laatste week van oktober. Maar zet de het webinar van FBS vast op 11-11 om 11.00 uur in uw agenda en meld u aan via onderstaand formulier.


Spreker Jan Paul Schop – Directeur USP Marketing en eigenaar Bouwkennis

De bouwsector tijdens de coronacrisis –
feiten & fabels

Jan-Paul Schop is oprichter van USP Marketing Consultancy, BouwKennis en BauInfoconsult. Hij is econoom en direct na zijn studie met USP gestart. Zijn primaire functie is het managen van USP als managing director. Naast het aansturen van het managementteam, is hij betrokken bij de toeleverende industrie voor met name de wat grotere, internationale en strategische vraagstukken.

In mei publiceerde Cobouw de visie van Jan Paul vanuit de BouwMonitor: “De bouw lijkt grip te krijgen op de effecten van corona.” De eerste tekenen van herstel leken zichtbaar, de order portefeuilles zaten nog voor drie maanden vol en de orderintake kwam uit haar dip. Maar hoe staat het er nu voor? Wat is het sentiment en wat zijn de feiten en cijfers? En wat voor invloed heeft dit op de toeleveranciers in de bouw? Jan Paul vertelt hier 11 november meer over.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Datum/Tijd
11 november 2020 - 12 november 2020
11:00 - 12:00