FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Expired: Webinar van Cadac Group: BIM voor de fabrikant

BIM is in de bouwsector inmiddels door bijna alle partijen geadopteerd. Daar stopt het echter niet. Het volgende doel is het betrekken van aanverwante sectoren bij de BIM werkmethodiek, zodat ook zij de voordelen van BIM ontdekken. Zo zijn er met BIM veel voordelen voor fabrikanten en toeleveranciers in de bouw te behalen.

Bouwstenen voor een BIM-model

Aangezien een BIM-model wordt opgebouwd met bouwstenen (content) uit bibliotheken, websites of databases van fabrikanten, is het noodzakelijk dat fabrikanten hun producten BIM-ready maken. Met goede gestandaardiseerde content van fabrikanten wordt het voor ontwerpers en modelleurs zeer eenvoudig om met de juiste up-to-date bouwstenen aan de slag te gaan in hun BIM-model.

Ontdek de voordelen van BIM voor de fabrikant

Bent u fabrikant of toeleverancier in de bouw en wilt u op efficiënte wijze aansluiten op BIM door bijvoorbeeld uw producten virtueel in BIM beschikbaar te stellen? Volg dan het webinar BIM voor de fabrikant en ontdek hoe u een zinnige bijdrage aan BIM levert. Daarnaast demonstreren we verschillende oplossingen waarmee u voordeel uit BIM haalt. We tonen tevens onze publicatiemogelijkheden, Content LAB en BIMobject, waarmee u eenvoudig uw productmodellen direct beschikbaar stelt voor in Autodesk Revit.

Programma

  • Inleiding BIM
  • De rol van de fabrikant in BIM
  • Standaardisatie
  • Alles over BIM bouwstenen
  • Publicatiemogelijkheden: Content LAB en BIMobject
  • Welke voordelen heeft BIM voor de fabrikant?

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan hier aan.

Datum/Tijd
5 september 2017
11:00