FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Tweede landelijke Kennisdag van het BIM Loket

Naar een BIM Agenda voor de Bouwagenda

Hoe versterken en versnellen we de BIM-beweging, en hoe benutten we het momentum dat met de Bouwagenda is ontstaan? Hoe zetten we BIM en de open standaarden in bij de digitaliserings- en informatiseringsopgave, die voortvloeit uit de Bouwagenda? Wat zijn de actuele ontwikkelingen rond de open BIM-standaarden?

Deze vragen staan centraal tijdens de tweede landelijke Kennisdag van het BIM Loket. Die vindt plaats op vrijdag 6 oktober 2017 in conferentiecentrum Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

Doelgroep: kopgroep en beslissers
De BIM Loket Kennisdag richt zich op de BIM-kopgroep en early majority (binnen alle branches in de keten), met een sterke focus op open standaarden. Daarnaast verwachten we ook een aantal beslissers te trekken, die uiteindelijk ‘het licht op groen’ moeten zetten.

Sectorbreed leeft het besef dat gewerkt moet worden aan een ‘digitale infrastructuur die naadloos alle soorten bouwinformatie verbindt’. BIM en de open standaarden spelen daarin een vitale rol. Tegelijkertijd kunnen we constateren dat er nog veel (overtuigings)werk moet worden verzet om tot een gedeelde en effectieve aanpak te komen. Op de BIM Kennisdag willen we in kaart brengen wie wat kan bijdragen om deze alom gewenste ambitie te concretiseren.

“Het momentum is aangebroken. Het bouwproces moet slimmer. Digitalisering en informatisering moet beter worden benut. Het is een belangrijke aanjager in het creëren van een productiviteitssprong.” – uit de Bouwagenda.

Reserveer nu uw plek via de onderstaande link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bim-loket-kennisdag-2017-37619641360

Datum/Tijd
6 oktober 2017
09:00 - 17:00

Locatie
Kontakt der Kontinenten

Kaart wordt geladen...