FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
RVB BIM Visie op PROVADA, Amsterdam RAI

Het Rijksvastgoedbedrijf & BIM: visie en ambities

Beste heer/mevrouw,

Namens het Rijksvastgoedbedrijf willen wij u, als gewaardeerde relatie uitnodigingen om een van onze programma onderdelen op de PROVADA bij te wonen. In het bijzonder brengen wij de presentatie van de RVB BIM Visie onder uw aandacht.

Op donderdag 1 juni zullen wij de RVB BIM Visie presenteren. De mogelijkheden van BIM bieden voor het RVB als grote beheerorganisatie en opdrachtgever in de bouw zijn eigen specifieke kansen. Yvonne van der Brugge, waarnemend directeur-generaal van het Rijksvastgoedbedrijf, zal toelichten hoe het Rijksvastgoedbedrijf de BIM technologie wil inzetten en welke drie ambities hiermee gepaard gaan.

Op het podium van de PROVADA Forum Arena gaan wij in gesprek met drie gasten: Pablo Hunnego (Directeur FMHaaglanden), Chris de Vries (Directeur Beheer & Uitvoering, Provincie Noord-Holland) en Kees Blom (Directeur Advies & Engineering, BAM). Zij zullen een reflectie geven op de RVB BIM Visie en de eigen inzichten over de toekomst van BIM technologie delen. Indien u aanwezig bent op de PROVADA is dit een presentatie die u niet mag missen.

Wilt u hier aanwezig zijn? Meld u dan hier aan.

 

 

 

Datum/Tijd
1 juni 2017
12:15 - 12:50

Locatie
Arena, Provada, Amsterdam RAI

Kaart wordt geladen...