FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Opleiding ‘Integraal WKB Expert’ – Beek

Of je nu werkzaam bent bij een bouwbedrijf, fabrikant, woningcorporatie of architect… Ook jij krijgt met de WKB te maken. Zorg daarom dat je één van de koplopers wordt binnen de WKB en bereid je nu alvast intensief voor op deze nieuwe manier van bouwen en bouwtoezicht.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze zes daagse training is ontwikkeld voor professionals die werkzaam en betrokken zijn binnen het bouwproces, die direct of indirect te maken gaan krijgen met de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen en die hun kennis over de WKB grondig willen verdiepen.

Na het volgen van deze training ben je goed ingevoerd in de ins en outs van de (mogelijke) gevolgen die de WKB meebrengt binnen jouw organisatie en ben je in staat de rechten, plichten en kansen van de WKB goed toe te passen in je werkzaamheden.

Voor professionals die op termijn aan de slag willen als kwaliteitsborger biedt deze training een stevige voorbereiding op een in de toekomst verplicht te volgen opleidingsprogramma die instrument aanbieders zullen eisen.  

Op dit moment zijn deze verplichte opleidingsprogramma’s nog niet beschikbaar omdat de markt hiervoor nog niet zover is. Zo zijn de eisen die gesteld worden aan kwaliteitsborgers nog niet beschikbaar in relatie tot de beschikbare instrumenten en is er ook nog geen toelatingscommissie.

Met het volgen van de BouwProfs expert training Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen sorteer je uiteraard wel maximaal voor hierop. Tijdens deze training wordt ook aandacht besteed aan de stappen die je moet nemen om op termijn als kwaliteitsborger aan de slag te gaan. Lees hier het traject om kwaliteitsborger te worden.

Deze training wordt gegeven door de volgende BouwProfs docenten die ieder expert zijn op hun onderdeel binnen de WKB.

Locaties, data en tijden

  • De Bilt – Van der Valk hotel – 6 daagse training: 10 juni, 15 juni, 17 juni, 22 juni, 24 juni en 1 juli.
  • Beek – Bouwmensen Limburg – 6 daagse training: 22 juni, 25 juni, 29 juni, 2 juli, 6 juli en 9 juli.
  • Tijden: 09.30 tot 16.30 uur inclusief lunch.
  • Maximaal 15 plaatsen beschikbaar

Inschrijven

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijving vind je via deze link

Datum/Tijd
22 juni 2020 - 9 juli 2020
Hele dag

Locatie
Bouwmensen Limburg, Beek

Kaart wordt geladen...