FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Ketenstandaard Congres

Het Ketenstandaard Congres is hét event waar de hele bouw- en technieksector zich verzamelt om te discussiëren over het huidige politieke klimaat en de maatschappelijke thema’s die van invloed zijn op de sector. Een tweejaarlijkse happening waar bouwprofessionals uit het hele land samenkomen om kennis over digitalisering en standaardisatie op te doen en te delen.

De organisatie is in handen van Stichting Ketenstandaard en verschillende softwarepartners, waaronder ZeeBoer. Het congres wordt gehouden in Hart van Holland in Nijkerk. Op het programma staan paneldiscussies waarin verschillende mening over digitale samenwerking aan bod komen. Er worden verschillende praktijkvoorbeelden van digitale samenwerking gepresenteerd en tenslotte is er een informatiemarkt waar verschillende software- en kennispartners hun diensten presenteren.

Dagvoorzitter is Hélène Hendriks en de toegang is kosteloos. Meld je dus aan en noteer 23 maart 2023 in je agenda. Meer informatie en registratie voor toegang via ketenstandaardcongres.nl.

Speciaal voor het congres is een uitgave verschenen van magazine De Keten. Hierin verschillende praktijkvoorbeelden.

Datum/Tijd
23 maart 2023
08:30 - 18:15

Locatie
Hart van Holland in Nijkerk

Kaart wordt geladen...