FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Ketenstandaard Congres 2021

Het Ketenstandaard Congres 2021 is verplaatst naar donderdag 25 maart 2021 en zal in de vorm van een interactieve talkshow online uitgezonden worden.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze nieuwe datum alvast in uw agenda te reserveren.

Interactieve talkshow

Een nieuw jaar, een nieuwe datum, nieuwe uitdagingen, nieuwe mogelijkheden en een nieuw (corona-proof) concept: de online talkshow “De Keten draait Door”.

Uiteraard gaan wij ook u betrekken bij deze talkshow. U kunt van achter uw beeldscherm niet enkel de show volgen, maar ook actief deelnemen door zelf vragen te stellen, stellingen te beantwoorden en daarmee in gesprek te gaan met de tafelgasten.

Presentator

Dit jaar zal Ben van der Burg de talkshow is goede banen leiden als presentator en discussieleider. Ben van der Burg was tussen 1986 en 1991 een succesvolle langebaanschaatser. In zijn carrière werd hij Nederlands kampioen allround en in 1990 werd hij tweede tijdens het WK-allround in Heerenveen. Op dit moment is Ben van der Burg columnist bij BNR Nieuwsradio en commercieel directeur bij Triple IT. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar zijn mening over IT en innovatie in de bouw.

Tafelgasten

Fries Heinis (Algemeen Directeur Bouwend Nederland),  Doekle Terpstra (Voorzitter Techniek Nederland), Titia Siertsema (Voorzitter NVTB en implementatie-regisseur Wkb), Cor Molenaar(Econoom,Hoogleraar eMarketing en Distance Selling) en Peter Koenders (Directeur Koenders Totaalbouw) hebben hun deelname aan de talkshow reeds bevestigd. Meer namen volgen later nog.

Thema’s

Onze tafelgasten zullen met elkaar in gesprek gaan over onder andere de uitvoering van de Bouwagenda, hét nationale innovatieprogramma voor de hele bouwsector en DigiGO, het platform voor de versnelling van de digitalisering van de gebouwde omgeving. Wat is de impact van beslissingen voor het bedrijfsleven en hoe kan de bouwsector samen werken aan vernieuwing? Hoe kunnen standaarden hierin bijdragen en bijvoorbeeld helpen bij het inzichtelijk maken van de bouwkwaliteit of het efficiënter laten verlopen van de bouwlogistiek en het circulair en duurzaam bouwen?

In de praktijk

Zoals elk jaar zullen ook onze service providers deelnemen aan het event. Zij zijn immers de partijen die het voor u mogelijk maken om met onze standaarden te kunnen werken. Samen met een klant zullen zij u inzicht geven hoe een implementatie verloopt, wat de ervaring is van de samenwerking met de klant en waar nu exact de voordelen zitten van het gebruik van de standaarden. Het is mogelijk om na de talkshow online met de service providers in gesprek te gaan.

Aanmelden

U kunt zich vanaf de tweede week van februari aanmelden voor het event. Deelname is gratis.

Houd onze website https://ketenstandaard.nl/agenda/nieuwe-datum-ketenstandaard-congres-18-03-2021 en social media kanalen in de gaten voor meer updates.

Datum/Tijd
25 maart 2021
14:00 - 16:00