FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Presentatie Nationaal onderzoek Samenwerken in de Bouw

Kan verdere digitalisering de winstgevendheid van bouwprojecten aantoonbaar verbeteren? Waar liggen knelpunten om beter digitaal te gaan samenwerken en waar liggen de kansen? Deze vragen waren voor ons aanleiding om een grootschalige benchmark “Digitaal Samenwerken in de Bouw” op te zetten.

De resultaten van het onderzoek deelt Contakt Consulting graag met je in een interactieve, leerzame en inspirerende kennissessie op donderdagmiddag 14 november bij Corporate Places in Utrecht.

Ontdek wat digitaal samenwerken voor jou betekent

Welke mogelijkheden benutten anderen, waar loop je tegenaan, wat kan het je brengen? Gaat Digitaal Samenwerken in de Bouw over BIM of ook over andere vormen van digitalisering? Hoe kom je naar het volgende maturity level, zowel met techniek als ook met je mensen. Wat zijn de meest succesvolle strategieën en methodieken? We delen de onderzoeksresultaten en gaan met elkaar aan de slag waarbij je jouw eigen ervaringen en plannen kunt toetsen en concretiseren.

Bekijk hier het complete programma

Schrijf je in voor dit evenement


Over Contakt Consulting

Contakt Consulting volt alle ontwikkelingen op het gebied van digitale ketensamenwerking op de voet. Met hub netwerk van zelfstandig professionals zijn zij betrokken bij een diversiteit aan digitaliseringsvraagstukken. Dit varieert van strategische richting bepalen tot realisatie van zowel techniek als de verandering bij de mensen.

Om zeker te stellen dat hulp en advies toekomstbestendig is, is Contakt Consulting ook nauw betrokken bij een groot scala sectorbrede programma’s als Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO), de DigiDealGO, Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO) en Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen. Hierin worden maatschappelijke doelstellingen als duurzaamheid, circulariteit, kwaliteit en productiviteit aangejaagd.

 

Datum/Tijd
14 november 2019
13:00 - 17:30

Locatie
Corporate places

Kaart wordt geladen...