FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Expired: DGOL – Circulair Bouwen

Circulair bouwen is geen toekomstmuziek

Inpakken en wegwezen. Dát wil u kunnen zeggen nadat uw gebouw over 20 jaar zijn toekomstbestendigheid verliest. Op dat moment raadpleegt u eenvoudig uw BIM-database over de toegepaste materialen, haalt ze eruit en verkoopt een deel. Het andere krijgt een nieuw leven in een ander gebouw, dat u eveneens tijdelijk neerzet. In het ontwerp van dit pand let u uiteraard op wisselende gebruiksfuncties, eenvoudige demontagemogelijkheid en de langdurige kwaliteit en minimale milieu-impact van toegepaste grondstoffen en materialen.

Toekomstmuziek, denkt u wellicht. Maar zien is geloven. Daarom organiseert Duurzaam Gebouwd het event Duurzaam Gebouwd Op Locatie: Circulair Bouwen, met in één middag de belangrijkste best practices en succesvolle projecten. Ontdek hoe circulaire businesscases uitmondden tot pareltjes van gebouwen, ondervind de uitdagingen hiervan en zet de volgende stap in circulair bouwen.

Haal uw inspiratie uit de presentaties van Geanne van Arkel (Interface) en Hans Erdmann (Claessens en Erdmann), die u vertellen over succesvolle manieren om circulair bouwen aan te pakken en de praktische vertaling hiervan in het Awarehouse. Word meegenomen door Peter Musters (VBI) naar circulaire projecten als Sensata in Hengelo en Saxion te Apeldoorn. Laat u overtuigen door Ronald Schleurholts (Cepezed), die u alles uit de doeken doen over de circulaire ontwikkeling van de tijdelijke rechtbank in Amsterdam.

Tijd Programmaonderdeel
13:00 uur +Registratie en ontvangst met inlooplunch
13:30 uur +Opening door dagvoorzitter
Albert-Jan Vermeulen
13:45 uur +Maak gebruik van wat er is!
Geanne van Arkel
14:10 uur +Circulair met flair…. Van Duurzaam naar Puurzaam
Hans Erdmann
14:35 uur +Netwerkpauze
15:05 uur +Circulair bouwen met standaard producten
Peter Musters
15:30 uur +Inpakken en wegwezen
Ronald Schleurholts
15:55 uur +Wrap-up en afsluiting
16:00 uur +Netwerkborrel

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan hier aan.

Let op! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum/Tijd
14 september 2017
13:00 - 17:00

Locatie
Interface Awarehouse, Scherpenzeel

Kaart wordt geladen...