FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Denk mee over de verdere ontwikkeling van de BIM basis ILS

Op maandag 27 november kunt u uw kennis van de BIM basis ILS verdiepen, en meedenken over vervolgstappen in de ontwikkeling ervan. Wat is uw behoefte en waar is ondersteuning of uitleg nodig? Wat komt u tegen in de dagelijkse praktijk? De ochtend wordt georganiseerd door buildingSMART Benelux, in samenwerking met enkele kartrekkers en het BIM Loket. De locatie is Dome-X in Oss.

Deze BIM basis ILS-bijeenkomst geeft een vervolg aan de gebruikersdag in juni. Ditmaal bent u aan het woord! Op een interactieve manier wordt u tijdens deze ochtend naar uw mening en ideeën gevraagd. In subsessies, ingedeeld naar groepen belanghebbenden, kunt u met vakgenoten praten over de BIM basis ILS. De uitkomsten van de subsessie worden plenair behandeld, waarna afgesloten zal worden met een discussie.

BIM basis ILS
De BIM basis ILS vormt een set van afspraken die als basis dienen voor het werken met modellen.  Inmiddels wordt de BIM basis ILS toegepast door een grote groep gebruikers. Deze groep vertegenwoordigt een verscheidenheid van

partijen die op een moment betrokken zijn bij de levenscyclus van een bouwwerk. De adoptie is groot en nogteeds groeiende, maar tegelijkertijd is er behoefte aan verdieping. Logisch ook, omdat de eerste ervaringen inmiddels zijn opgedaan. Naarmate de kennis over het onderwerp toeneemt, groeit tevens de behoefte aan een verdieping op de huidige BIM basis ILS.

Deelname: Bestel uw gratis tickets hier.

Datum/Tijd
27 november 2017
09:00 - 14:00

Locatie
X-Dome

Kaart wordt geladen...