FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
De Week van de Circulaire Economie 2023

De Week van de Circulaire Economie is de jaarlijkse campagneweek voor de circulaire economie. Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari 2023 zetten ondernemers, universiteiten, hogescholen, overheden en allerlei andere organisaties hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Deze editie gebeurt dit volledig vanuit circulaire hubs.

Wat is een hub?

Een circulaire hub is een plek waar alle kennis en kunde in huis is om circulair ondernemerschap van de grond te tillen. Het bruist hier van de innovatie en pioniersdrift. Er zijn deze editie 30 circulaire hubs door het hele land.

Circulaire bouw

Voor het programma van de 30 circulaire hubs met het thema bouw in hun programma, ga naar Evenementen – Week van de Circulaire Economie. Hier lichten wij een aantal interessante sessies en bijeenkomsten uit.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie houdt de circulaire hub ‘Rijkswaterstaat’ de Week van de Circulaire Economie & Klimaat. Kijk voor het programma en de wijze van aanmelden op:
Programma | Week van de Circulaire Economie.

Maandag 6 februari
De Week van de Circulaire Economie begint op maandag 6 februari met de Nationale Conferentie Circulaire Economie (NCCE, registratie). Tijdens deze conferentie worden ook de Circular Awards 2023 uitgereikt. Er zijn drie awards: Circular Award Public, Circular Award Business Large, Circular Award Business Small en Circular Heroes.

Dinsdag 7 februari
Circulair ondernemen in Europa 14:30 – 17:00 uur bij RVO te Den Haag

Woensdag 8 februari

  • De zin en onzin van een bouwteam – inkooptraject Cruquiusbrug 9:30 – 11:00 uur
    Online sessie van PIANOo
  • Financiële ondersteuning door RVO bij circulair ondernemen 10:00 – 11:30 uur bij
    Circl in Amsterdam

Donderdag 9 februari
Circulair bouwen bij Circl 13:00 – 14:00 uur Over Circulair Renoveren met o.a. Vincent Gruis, voorzitter Transitieteam Circulaire Bouweconomie
De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, MVO Nederland, Het Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland.

Bron: www.circulairebouweconomie.nl

Datum/Tijd
6 februari 2023 - 11 februari 2023
Hele dag