FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Building Holland

Building Holland

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 230 standhouders komen van 17 t/m 19 april 2018 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers.

De thema’s van Building Holland 2018 zijn Circulair bouwen, Renovatie & Transformatie, Gezonde Gebouwen, Smart Buildings, C2C materiaal paspoorten, Duurzame Energie, Innovaties en vernieuwing, Duurzame gebiedsontwikkeling, Digitalisering in de bouw.

Deze actuele thema’s zijn de basis voor het programma en komen dagelijks aan bod op vier podia op Building Holland. Het inspirerende programma bevat meer dan 150 lezingen, seminars en workshops die gericht zijn op actuele vraagstukken en de laatste trends in de sector. Ruim 200 standhouders tonen hun nieuwste innovaties en producten. Voor u is Building Holland 2018 dé plek om inspiratie op te doen, te netwerken en goede zaken te doen.

Schrijf je nu in voor Building Holland 2018

Datum/Tijd
17 april 2018 - 19 april 2018
10:00 - 18:00

Locatie
Amsterdam RAI

Kaart wordt geladen...