FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
BIM Praktijkdag

UW ROUTEKAART NAAR SLIMMER ONTWERPEN, BOUWEN EN BEHEREN

BIM is een expeditie met als doel lagere faalkosten, hogere kwaliteit van het ontwerp en beter beheer. De koplopers zien geen weg meer terug en denken al na over de volgende etappe, terwijl de achterblijvers nog steeds aarzelen om de eerste stap te zetten. Daartussen staat de grootste groep. Die wil graag op reis, maar is op zoek naar de juiste uitrusting en tips voor de route.

Behoort u tot die groep? Dan is de BIM praktijkdag voor u. Niet om u te overtuigen van het nut van BIM. Maar om u praktisch op weg te helpen. U hoort de ervaringen van ervaren BIM-professionals waarvoor de route geen geheimen kent, maar ook van bouwprofessionals die nog met navigatie reizen. Van beiden kunt u leren.

BIM praktijkdag is een plaats waar u reisgenoten ontmoet uit alle schakels van de keten: opdrachtgevers, ontwerpers, adviseurs, aannemers, installateurs, onderaannemers en toeleveranciers. Waar u reisverhalen beluistert en ervaringen uitwisselt. Welke route kiezen uw partners in de keten? Hoe bereikt u met het hele bouwteam soepel de eindstreep?

Het programma en mogelijkheid tot inschrijvingen vind u op Programma BIM Praktijkdag

Datum/Tijd
24 mei 2018
08:30 - 16:30

Locatie
Jaarbeurs Utrecht

Kaart wordt geladen...