FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
BIM praktijkdag

De BIM praktijkdag is hét jaarlijkse congres over BIM-implementatie in de praktijk. De formule is al zeven edities lang ongewijzigd: een dag lang wordt u overladen met presentaties van praktijkcases. Daarna bent u weer helemaal bijgepraat.

De stand van zaken

Na zes succesvolle en uitverkochte BIM praktijkdagen biedt ook de zevende editie weer een unieke kijk op de stand van zaken met BIM. Zo blijkt uit veeljarig onderzoek van USP welke disciplines in de bouwketen BIM omarmen en welke liever de kat uit de boom kijken. Hoe dat zit in de Zweedse bouwpraktijk horen we op van een Zweedse BIM-professional met Nederlandse wortels. Verder aandacht voor de opkomende rol van BIM in circulair bouwen, communicatie via BCF, parametrisch ontwerpen, 3D-betonprinten, het managen van complexe modellen, modulair bouwen, BIM bij de realisatie van een complex bouwwerk op een postzegel en de rol van BIM in het beheer van 60.000 corporatiewoningen. Tot slot: robotisering! Wat dacht je van zwermen kleine robots die over het gebouw klimmen terwijl ze het bouwen? Een startup uit Engeland komt ons daarover bijpraten.

Programma

Kijk voor het complete programma op bimpraktijkdag.nl

Kaartverkoop

Een toegangskaart voor BIM praktijkdag kost € 260 excl. btw en excl. boekingskosten à € 12,50. U kunt betalen met iDeal, credit card of op rekening. Na inschrijving ontvangt u een digitale factuur per e-mail. De kaartverkoop start medio Juni via de website

Datum/Tijd
15 oktober 2020
08:30 - 16:30

Locatie
Jaarbeurs Utrecht

Kaart wordt geladen...