FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Online Event: BIM Loket D-Day

BIM Loket D-Day gaat online!

Op 2 oktober is dit live event de verzamel- en innovatieplaats voor koplopers en beslissers rond digitalisering in de gebouwde omgeving. Reserveer deze datum dus alvast in uw agenda.

Het BIM Loket maakt van de coronanood een deugd. We grijpen de kans om de D-Day dit najaar volledig te digitaliseren. “We maken parallel met onze achterban een digitaliseringslag”, zegt directeur Jacqueline Meerkerk enthousiast. “Dit vraagt van ons om – nog meer dan voorheen – de deelnemers aan de D-Day centraal te zetten, ruimte te creëren om in kleine stapjes te experimenteren én om alles anders te organiseren. Samen digitaliseren in crisistijd. Toepasselijker wordt het niet!”

D-Day met ambitie
De ambities van de D-Day zijn hoog. We verkennen vernieuwende businessmodellen in de gebouwde omgeving. Digitaliseringskansen worden gedeeld en maken de weg vrij voor meer maatschappelijke, economische en  duurzame waarden. Naast koplopers en beslissers is de D-Day ook nadrukkelijk inspirerend voor bestuurders en directeuren. Want in de kern gaat digitalisering niet over technieken en standaarden, maar over anders organiseren. Over cultuurverandering in organisaties, het toevoegen van andersoortige (klant)waarde. Bovenal gaat het over mensen. Vandaar dat we dit jaar ook weer een DigiDare Award uitreiken: de prijs waarbij de nieuwe cultuur in de bouw centraal staat.

Voorinschrijving
De BIM Loket D-day 2020 vindt plaats op 02 oktober tussen 09:00 uur en 12:30 uur. De inschrijving voor de DigiDare Award opent in juni en ook de voorinschrijving voor de D-Day gaat binnenkort van start. Houd de BIM Loket website in de gaten! www.bimloket.nl

Datum/Tijd
2 oktober 2020
09:00 - 12:30