FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
Expired: Bijeenkomst FBS – Thema “De rol van toeleveranciers in het programma DSGO”

Op woensdag 30 november 2022 organiseert Vereniging FBS weer een bijeenkomst bij Van der Valk Vianen vanaf 9.30 uur. Inlopen kan vanaf 9.00 uur. Het thema is deze keer “De rol van toeleveranciers in het programma DSGO”. Hans Hilbrands, voorzitter van de werkgroep Digitalisering van de NVTB én projectmanager bij Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO) spreek over de rol van toeleveranciers in de digitaliseringsslag die gemaakt wordt in de bouwbranche. We sluiten zoals gewoonlijk af met een heerlijke netwerklunch. 


Keynote “De rol van toeleveranciers in het programma DSGO” 

Steeds meer bedrijven in de bouw- en installatiesector wisselen data met elkaar uit via digitale systemen, maar de samenhang daartussen ontbreekt nog vaak. Dat is inefficiënt en staat innovatie in de weg terwijl de opgaven van de bouwbranche fors zijn. Het programma Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO) moet voorzien in een set van uniforme afspraken om laagdrempelig, veilig en vertrouwd data te kunnen delen binnen de bouwbranche. Diverse projectgroepen zijn onder DSGO aan het werk waaronder de projecten Afsprakenstelsel, Bouw- en Installatielogistiek en Adoptieprojecten. Maar wat is de rol van toeleveranciers hierin? Hans Hildebrands vertelt hier meer over.

Spreker: Hans Hilbrands

Voorzitter werkgroep Digitalisering NVTB / DSGO Projectmanager / Ondernemende Ketenregisseur

Hans Hilbrands spreekt over het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO) vanuit de wereld van de toeleveranciers. Hij weet een praktische vertaalslag te maken en deelt zijn visie over de impact die DSGO heeft op fabrikanten in de bouwsector.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Datum/Tijd
30 november 2022
09:30 - 12:30

Locatie
Van der Valk Vianen

Kaart wordt geladen...