FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
ALV Vereniging FBS

Op woensdag 27 november 2019 wordt er weer een Algemene Ledenvergadering gehouden, voor de laatste keer in de ‘oude stijl’. Vanaf 2020 zijn we voornemens om de opzet van de bijeenkomsten te vernieuwen. De bedoeling is dat we meer tijd en aandacht gaan besteden aan ontwikkelingen in de markt, en minder tijd besteden aan het ‘formele’ gedeelte.

De ALV van 27 november wordt gehouden in Van der Valk Vianen. U bent welkom vanaf 9.30 uur en we sluiten zoals gewoonlijk af met een heerlijke netwerklunch. De ALV van november heeft als thema ‘Digitaal samenwerken in de bouw

Presentatie Nationaal Onderzoek “Digitaal Samenwerken in de Bouw”

door Ron Saraber – Directeur Contakt Consulting

Dit jaar heeft Contakt Consulting met behulp van de sector een nationale benchmark uitgevoerd naar de stand van zaken in de bouw op het gebied van digitalisering. Op de ALV van 27 november wordt dit rapport gepresenteerd gezien vanuit het oogpunt van fabrikanten.

Bent benieuwd hoe u als fabrikant de volgende stap zet, zowel met techniek als met uw collega’s? Wilt u weten welke voordelen u als toeleveranciers kunt behalen? En gaat digitaal samenwerken over toepassingen van standaarden of ook over andere vormen van digitalisering?

Tijdens de presentatie delen we de resultaten van de benchmark die van toepassing zijn op de toeleveranciers van de bouwsector en we bespreken de meest succesvolle strategieën en methodieken. Vervolgens toetsen en concretiseren we deze aan de hand van eigen ervaringen en plannen zodat u meer grip krijgt op wat digitaal samenwerken voor u betekent.


Contakt Consulting is betrokken bij diverse digitaliseringsvraagstukken. Van strategische richting bepalen tot realisatie van zowel techniek als de verandering bij de mensen. Vanuit deze rol nemen zij deel aan een groot scala sectorbrede programma’s als Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO), de DigiDealGO, Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO) en Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Datum/Tijd
27 november 2019
09:30 - 13:30

Locatie
Van der Valk Hotel Vianen

Kaart wordt geladen...