FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.
ALV met thema: Marktontwikkelingen, prognoses en kansen voor toeleveranciers in de bouwsector 2023/2024

ALV donderdag 28 september

Thema ‘Marktontwikkelingen, prognoses en kansen voor toeleveranciers in de bouwsector 2023/2024’

Op donderdag 28 september 2023 organiseert Vereniging FBS weer een Open Algemene Ledenvergadering. We ontmoeten elkaar bij Van der Valk Vianen vanaf 9.30 uur. Het thema is deze keer “Marktontwikkelingen, prognoses en kansen voor toeleveranciers in de bouwsector 2023/2024”. Ook blikken we terug op de bijeenkomsten van de drie UserGroups, waaronder de UserGroup Wet kwaliteitsborging en de UserGroup Circulair Bouwen.We sluiten zoals gewoonlijk af met een heerlijke netwerklunch. 

Spreker: Michel van Eekert

Directeur Buildsight 

Michel van Eekert geeft op 28 september inzicht in de ontwikkelingen en prognoses van de bouwsector, met actuele marktinformatie en kansen die er specifiek liggen voor de toeleveranciers in de bouwsector. 

Buildsight ondersteunt en adviseert nationaal en internationaal opererende organisaties in de toeleverende industrie rond de bouwsector en aanverwante partijen als brancheverenigingen en overheden. Het doorlopend onderzoek in de bouwsector wordt op locatie uitgevoerd en centraal uitgewerkt tot gedetailleerde, actuele en werkbare gegevens. De expertise op het gebied van bouwtechniek, marketing en strategie helpt organisaties hun doelstellingen binnen de bouwsector te behalen.

Terugblik UserGroups

Wet kwaliteitsborging | Circulair Bouwen | BIM voor lijmen, kitten en mortels. 

Voor de zomervakantie zijn er drie UserGroup bijeenkomsten georganiseerd, waarin we met een kleine groep fabrikanten dieper in gingen op de onderwerpen Wet kwaliteitsborging, Circulair Bouwen en BIM voor lijmen, kitten en mortels. Het doel van de UserGroup bijeenkomsten is het delen van inzichten, het bespreken van nieuwe initiatieven en het verkennen van samenwerkingen. Het leverde goede discussies en nieuwe inzichten op die we graag met je delen op de ALV van 28 september.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Datum/Tijd
28 september 2023
09:30 - 12:30

Locatie
Van der Valk Vianen

Kaart wordt geladen...