FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Leden

Het lidmaatschap is bedoeld voor fabrikanten en toeleveranciers aan de bouw. Meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap vind u op de pagina Ledenvoordeel.

De RuwBouw Groep

De RuwBouw Groep

De RuwBouw Groep biedt constructieve oplossingen met Calduran kalkzandsteen, Dycore vloeren en Heembeton wanden. Van prefab betonnen wanden en vloeren, kalkzandsteen producten tot complete casco’s, we leveren kwaliteitsproducten op maat en dragen bij aan een gestroomlijnd bouwproces. Met hoogwaardig integraal advies zorgen Calduran, Dycore en Heembeton altijd voor de meest efficiënte en best passende oplossing voor hun klanten.

Samenwerking

Door proactief de samenwerking op te zoeken met toeleveranciers en bouwbedrijven willen wij verbeteringen realiseren in zowel product als proces. Wij geloven dat met vergaande industrialisatie van het bouwproces kosten worden beperkt en kwaliteit wordt verhoogd.

We hebben de overtuiging dat kwaliteit, efficiëntie en veilig werken toenemen naarmate de samenwerking met partners in de keten inniger is. De interne organisatie van Calduran, Dycore en Heembeton is erop ingericht om die samenwerking continu te versterken.

Doordat wij veel kennis en expertise in huis hebben, en wij hierin continu investeren, kunnen wij onze klanten technisch hoogwaardig adviseren. In iedere fase van het bouwproces hebben wij een betrokken rol en bieden we begeleiding op maat.


Albert Gils

a.gils@drbg.nl

Bekijk LinkedIn