FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Bijzondere leden

Het bijzonder lidmaatschap is bedoeld voor bedrijven of instellingen, niet zijnde toeleveranciers,  die door hun werkzaamheden nauw betrokken zijn bij de bouwwereld en de doelstellingen van de vereniging mede kunnen bevorderen. Het bijzonder lidmaatschap komt tot stand op uitnodiging door het bestuur, op aanbeveling van een of meer gewone leden of op aanvraag door de organisatie voor het bijzonder lidmaatschap. Ook interesse in het bijzonder lidmaatschap? Neem contact met ons op!

Ledenvoordeel

Verscheidene bijzondere leden bieden de aangesloten fabrikanten ‘Ledenvoordeel’ in de vorm van een speciaal aanbod op hun producten en/of diensten. Kijk ook eens op de pagina ‘Lid worden?’


ZeeBoer B.V.

ZeeBoer ontwikkelt keuzeconfiguratoren, adviestools en productinformatie voor 120 bouwfabrikanten en -leveranciers. Om marktinformatie te verspreiden of om binnen de eigen organisatie in te zetten. Deze instrumenten worden aangestuurd via het door ZeeBoer voor de bouw ontwikkelde productinformatiemanagementsysteem Utopis® Platform.

  • Speciaal ontwikkelt voor leveranciers in B&U en GWW
  • Maximale verspreiding vanuit één centrale bron
  • Productbladen, DoP of verwerkingsadviezen "on the fly" gegenereerd, dus altijd actueel
  • Systeemkennis maken van individuele producten een goede oplossing
  • Koppel uw ERP aan bestek, BIM en live productinformatiebladen


Peter Veldhuizen

peter.veldhuizen@zeeboer.nl