FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Bijzondere leden

Het bijzonder lidmaatschap is bedoeld voor bedrijven of instellingen, niet zijnde toeleveranciers,  die door hun werkzaamheden nauw betrokken zijn bij de bouwwereld en de doelstellingen van de vereniging mede kunnen bevorderen. Het bijzonder lidmaatschap komt tot stand op uitnodiging door het bestuur, op aanbeveling van een of meer gewone leden of op aanvraag door de organisatie voor het bijzonder lidmaatschap. Ook interesse in het bijzonder lidmaatschap? Neem contact met ons op!

Ledenvoordeel

Verscheidene bijzondere leden bieden de aangesloten fabrikanten ‘Ledenvoordeel’ in de vorm van een speciaal aanbod op hun producten en/of diensten. Kijk ook eens op de pagina ‘Lid worden?’


Vakmedianet

Vakmedianet biedt de bouw, het vastgoed, de architectuur en de installatiebranche een volledig pallet aan vakinformatie. Niet alleen ontvangt u dagelijks nieuws via Cobouw, Vastgoedmarkt of de Architect, maar ook bieden wij u: gedetailleerde kosteninformatie, alle benodigde commerciële data, praktische kennistools, informatie over bouwregelgeving, events en meer.


Margo van Voskuilen

margovanvoskuilen@vakmedianet.nl