All for Joomla All for Webmasters
FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Bijzondere leden

Het bijzonder lidmaatschap is bedoeld voor bedrijven of instellingen, niet zijnde toeleveranciers,  die door hun werkzaamheden nauw betrokken zijn bij de bouwwereld en de doelstellingen van de vereniging mede kunnen bevorderen. Het bijzonder lidmaatschap komt tot stand op uitnodiging door het bestuur, op aanbeveling van een of meer gewone leden of op aanvraag door de organisatie voor het bijzonder lidmaatschap. Ook interesse in het bijzonder lidmaatschap? Neem contact met ons op!

Ledenvoordeel

Verscheidene bijzondere leden bieden de aangesloten fabrikanten ‘Ledenvoordeel’ in de vorm van een speciaal aanbod op hun producten en/of diensten. Kijk ook eens op de pagina ‘Lid worden?’


KUBUS

KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is exclusief distributeur voor de producten van Graphisoft en Gold Partner van Solibri Inc. in de Benelux. KUBUS is promotor van OpenBIM en IFC workflow oplossingen. Daarnaast is Kubus Stabu, Nederlands meest gebruikte bestekverwerker voor eco-kosten en materiaal analyses gebaseerd op BIM, in eigen ontwikkeling. BIMcollab® is ’s werelds eerste cloud gebaseerde oplossing voor issue management voor BIM. Vanuit kantoren in Eindhoven, Amsterdam en Belgrado worden samen met verkooppartners in Vlaanderen producten en diensten geleverd aan meer dan 3.000 klanten in de bouwsector.


Erik Pijnenburg

epijnenburg@kubusinfo.nl