FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Bijzondere leden

Het bijzonder lidmaatschap is bedoeld voor bedrijven of instellingen, niet zijnde toeleveranciers,  die door hun werkzaamheden nauw betrokken zijn bij de bouwwereld en de doelstellingen van de vereniging mede kunnen bevorderen. Het bijzonder lidmaatschap komt tot stand op uitnodiging door het bestuur, op aanbeveling van een of meer gewone leden of op aanvraag door de organisatie voor het bijzonder lidmaatschap. Ook interesse in het bijzonder lidmaatschap? Neem contact met ons op!

Ledenvoordeel

Verscheidene bijzondere leden bieden de aangesloten fabrikanten ‘Ledenvoordeel’ in de vorm van een speciaal aanbod op hun producten en/of diensten. Kijk ook eens op de pagina ‘Lid worden?’


Ketenstandaard Bouw en Techniek

Stichting Ketenstandaard Bouw en Techniek beheert  verschillende standaarden:

de ETIM Standaard voor artikelclassificatie, de DICO Standaard voor communicatie en GS1, de standaard voor de identificatie van product- en adresgegevens, de NL/SfB voor de classificatie van gebouwonderdelen en de STABU Standaard t.b.v. de specificatie van gebouwen.

De doelgroep van Ketenstandaard bestaat uit alle bedrijven die actief zijn in de primaire keten van de bouw- en installatiesector. Het gaat daarbij vooral om producenten, groothandels, verwerkers en opdrachtgevers die belang hebben bij uniforme standaards. Op dit moment zijn meer dan 2.400 bedrijven en vestigingen aangesloten, waaronder meer dan 75 toonaangevende softwareleveranciers die de standaard ondersteunen.


Gert Koutstaal

g.koutstaal@ketenstandaard.nl