FBS, hét netwerk van al het digitale bouwwerk.

Bijzondere leden

Het bijzonder lidmaatschap is bedoeld voor bedrijven of instellingen, niet zijnde toeleveranciers,  die door hun werkzaamheden nauw betrokken zijn bij de bouwwereld en de doelstellingen van de vereniging mede kunnen bevorderen. Het bijzonder lidmaatschap komt tot stand op uitnodiging door het bestuur, op aanbeveling van een of meer gewone leden of op aanvraag door de organisatie voor het bijzonder lidmaatschap. Ook interesse in het bijzonder lidmaatschap? Neem contact met ons op!

Ledenvoordeel

Verscheidene bijzondere leden bieden de aangesloten fabrikanten ‘Ledenvoordeel’ in de vorm van een speciaal aanbod op hun producten en/of diensten. Kijk ook eens op de pagina ‘Lid worden?’


Kabu BV

Kabu BV staat als adviesbureau midden in de bouwsector als verbinder tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Wij zijn gespecialiseerd in het specificeren, aanbesteden en contracteren van de meest uiteenlopende projecten van sloop tot en met restauratie. Fabrikanten ondersteunen we in het verleggen van de focus op de producten naar systemen. Dit is essentieel vanwege ontwikkelingen als geïnterfereerde contracten, BIM, Stabu Bouwbreed en private kwaliteitsborging.


Stefan Katier

stefan@kabu.nl